Team origineel

Team origineel
Edzard Prent

Edzard Prent (1971) is in 1999 afgestudeerd aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. In de periode 2000-2006 was hij werkzaam als bouwkundig consulent bij de RdMz (de huidige RCE) en geeft tot op heden leiding aan Architectenbureau Prent. Vanuit zijn achtergrond als (restauratie-) architect adviseert Edzard in diverse monumentencommissies of commissies voor ruimtelijke kwaliteit over monumenten.

Victor de Maret Tak (1974) heeft in 1997 zijn bouwkunde-opleiding aan de HTS Utrecht voltooid, gevolgd door bouwkunde aan de TU Delft in 2004 met als afstudeerrichting restauratie. Na zijn studie is hij als projectmedewerker voor de toenmalige RdMz gaan werken en vervolgens als bouwkundige / assistent ontwerper bij een restauratie-architect in Utrecht. Sinds december 2010 is Victor als architect werkzaam bij Architectenbureau Prent. Daarnaast is hij sinds 2019 als restauratie-deskundige lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Wageningen.

Dennis Heil (1974) heeft bouwkunde aan de HTS Utrecht in 1999 afgerond. Daarna heeft hij in 2005 de opleiding bouwkunde aan de TU Delft voltooid. Voordat Dennis in 2018 als architect bij Architectenbureau Prent begon, heeft hij bij verschillende bureaus als architect gewerkt aan diverse projecten waaronder Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Edgar Nijeboer is in 1982 geboren in de Achterhoek en nog hier altijd woonachtig met zijn gezin. Hij heeft na zijn middelbare school de MTS in Doetinchem afgerond en is in 1997 afgestudeerd aan de opleiding bouwkunde aan de HTS Arnhem Nijmegen. In zijn eerste baan is hij aan de slag gegaan als bouwkundig tekenaar bij ERS Architecten in Terborg. Daarna heeft hij ruim acht jaar gewerkt bij Hurenkamp Architecten te Velp als bouwkundig tekenaar/projectleider. In deze functie was hij betrokken bij zowel de restauratie van monumentale panden als nieuwbouwprojecten. Hierna heeft Edgar korte tijd als bouwkundig projectleider en modelleur bij Palazzo groep in Duiven gewerkt. Sinds juni 2021 werkt Edgar bij ons bureau als bouwkundig tekenaar en modelleur. Zijn interesse en kennis in de afwisseling tussen restauratie en nieuwbouw komt mooi samen in deze functie.