Bureau

Bureau

Architectenbureau Prent is in 2002 opgericht door Edzard Prent. Het bureau telt drie architecten en een bouwkundig tekenaar. Wij werken tevens samen met een vast team van externen zoals freelance tekenbureaus, constructeurs en bouwfysisch adviseurs.
Ons bureau heeft gewerkt aan spraakmakende projecten zoals kasteel Biljoen in Velp, het voormalige KRO studiocomplex in Hilversum, Koetshuis Landfort en Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Met enthousiasme en zorgvuldigheid worden wensen van opdrachtgevers in ontwerpen vertaald. Daarbij wordt de maakbaarheid van deze ontwerpen nooit uit het oog verloren. Het doel is om ontwerpen te realiseren en niet slechts mooie plaatjes te maken die de tekentafel nooit verlaten. De medewerkers binnen het bureau werken oplossingsgericht, zijn pragmatisch en staan open voor dialoog met alle partijen die bij het proces van ontwerp tot en met realisatie betrokken zijn.

Naast ontwerpvaardigheid is binnen het bureau relevante ervaring aanwezig op het gebied van haalbaarheidsonderzoeken, bouwhistorisch onderzoek, opstellen van bestekken en werkomschrijvingen, maken van kostenramingen, begeleiding in het prijsvormingsproces en aannemersselectie, bouwbegeleiding en directievoering.